Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Op alle aanbiedingen en leveringen van Total Grand Cru BV zijn onderstaande Algemene Voorwaarden van toepassing.

1. Prijzen

Alle prijzen zijn in Euro. Alle prijzen zijn exclusief BTW en verzendkosten, tenzij anders vermeld. Andere op deze website weergegeven valuta zijn slechts ter indicatie en aan koerswisselingen onderhevig.

2. Prijswijzigingen

Total Grand Cru BV heeft te allen tijde het recht prijzen te wijzigen en fouten te corrigeren. Heeft een prijswijziging betrekking op een door u gedane bestelling dan kunt u deze kosteloos annuleren. Total Grand Cru BV is niet aansprakelijk voor eventuele schade die hieruit voortvloeit.

3. BTW/Accijns

Indien een ontvanger zich niet in Nederland bevindt, is deze te allen tijde verantwoordelijk voor de afdracht van eventueel verschuldigde BTW en accijnzen en invoerrechten in het land van ontvangst.

4. Beschikbaarheid

Alle aanbiedingen van Total Grand Cru BV zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid. Mocht een product onverhoopt zijn uitverkocht, dan wel niet meer leverbaar zijn, dan brengen wij u hier zo spoedig mogelijk van op de hoogte. Total Grand Cru BV is nimmer aansprakelijk voor eventuele schade die hier uit voortvloeit.

5. Betaling

De bestelling kan pas worden opgehaald of worden verstuurd nadat de betaling (inclusief verzendkosten) ontvangen is.
Er zijn verschillende betalingsmogelijkheden:
- Direct bij bestelling via de website (PayPal, IDeal, MisterCash, Directebanking)
- Overschrijving (u ontvangt een factuur na het bestellen) Betalingstermijn is 14 dagen. De bestelling wordt geannuleerd indien de betaling niet binnen de gestelde termijn ontvangen is. 
- Bij afhalen (contant betalen bij het afhalen van uw wijn) De afhaaltermijn wordt in overleg bepaald.

6. Levering

Total Grand Cru BV levert uitsluitend nadat de betaling volledig is ontvangen.

7. Transport

Bij grotere bestellingen kan Total Grand Cru BV ook het transport voor u verzorgen. Eventuele kosten hiervoor worden vooraf met u overlegd. In overleg met u wordt een vervoerder geselecteerd. Verwachte leverdata zijn slechts ter indicatie. Total Grand Cru BV is nimmer aansprakelijk voor eventuele geleden schade door vertraging bij levering. Op verzoek kan een transportverzekering afgesloten worden voor de volledige waarde van de bestelling. Indien een volledige dekking niet is gewenst, is een eventuele schade ontstaan tijdens transport voor het risico van de klant.

8. Ontvangst van de goederen

Na ontvangst dienen de goederen direct te worden gecontroleerd op eventuele gebreken of schade/breuk. Bij eventuele problemen dienen deze direct te worden gemeld aan de vervoerder. Ook dient u reclamaties binnen 24 uur na ontvangst van uw bestelling te melden aan Total Grand Cru BV via e-mail. Na 24 uur zijn wij niet meer verantwoordelijk voor reclamaties.

9. Garantie

Wij behandelen onze wijnen met de grootst mogelijke zorg bij aankoop, opslaan en verzenden. Wij kunnen echter geen garanties geven voor de kwaliteit van de geleverde wijnen wat betreft smaak, kurk etc.

10. Annuleringen

Daar wij handelen in bederfelijke waar is het alleen mogelijk een bestelling te annuleren voordat deze is verzonden. Reeds gedane betalingen worden dan per omgaande terugbetaald.

11. Klachten

Mochten er onverhoopt producten van Total Grand Cru BV zijn die niet aan uw verwachting voldoen, dan kunt u uw klachten melden via e-mail of telefoon. Wij behandelen per omgaande uw klacht en streven naar een goede oplossing.

12. Persoonsgegevens

Persoonsgegevens die benodigd zijn voor het plaatsen van uw bestelling worden door ons vertrouwelijk behandeld en niet aan derden beschikbaar gesteld. Met het plaatsen van een bestelling verklaart u de wettelijke minimum leeftijd van 18 jaar te hebben bereikt.

13. Juridisch

Op alle rechtsbetrekkingen is uitsluitend het Nederlands recht van toepassing. De hoogte van een eventuele schade kan nooit hoger zijn dan de waarde van de door u bestelde en aan u geleverde goederen. De Nederlandse tekst van deze voorwaarden is steeds bepalend voor de uitleg daarvan.

Deze Algemene Voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel van Leiden.

Follow us on social media:

Follow us for new arrivals and specials @totalgrandcru